nieuws

evenementen

Omwille van het coronavirus zijn alle activiteiten voor het jaar 2020 geschrapt.  Iedereen is creatief bezig om een ferme inhaalbeweging te maken in 2021. 

2021: tentoonstelling in de Garemijnzaal, markt Brugge


Van 29/6 tot 7/7 2021 vindt de volgende tentoonstelling plaats van onze kunstkring in de prachtige, historische zalen van de hallen van het belfort.

In het Kunstatelier - Zeven Torentjes wordt er op dinsdagnamiddagen creatief gewerkt in meerdere disciplines. Schilderkunst op kop!


Kennismaking met de beginselen van grafiek

Patrick Messens heeft de leden van de kunstkring laten kennismaken met de grafiek. Dankzij een toffe workshop over deze techniek kunnen we gebruik maken om eigen werk een nieuw elan te geven. Het resultaat, een "gesamtkunstwerk" wordt op de tentoonstelling in het domein Zeventorentjes getoond tijdens de jaarlijkse expo.

Jaarlijkse ledententoonstelling in de schuur van de kinderboerderij te Assebroek

Van 31 augustus tot 15 september 2019

De schepen van cultuur van de stad Brugge, Nico Blontrock, was een van de eersten om de tentoonstelling te bezoeken. We waren vereerd met zijn bezoek en de interesse in de werken van onze leden.

Buren bij kunstenaars

18-19-20 oktober 2019

Moet u zeker es meemaken, je ziet de kunstenaar in de eigen "habitat", daar waar idee├źn ontspruiten en worden waar gemaakt. Doe het zeker dit jaar want volgend jaar volgt een pauze.